Hoera, er komt een kattencafé in Rotterdam

October-05-2012-02-04-13-pw

Kattenliefhebbers opgelet: Na steden als Amsterdam, Den Bosch en Groningen komt er nu ook een heus kattencafé in Rotterdam! Kitty Cat Café Pebbles zal in september 2016 haar deuren openen.

Na een crowdfundingsactie heeft Friederike Haumann haar droom kunnen verwezenlijken: een plek waar je onder het genot van een kopje thee en een lekker taartje kan knuffelen met katten. Friederike miste in Rotterdam een plek waarbij iedereen kan genieten van die lieve poezels. Daarin was zij niet de enige, want in een paar maanden tijd heeft zij het geldbedrag voor de realisatie van Pebbles bij elkaar weten te krijgen. Yaay!Logo-small-transparent-e1466935783651

Momenteel worden er acht poezenbeesten uit het asiel geadopteerd. Pebbles is overtuigd van het concept “adopt, don’t shop”, wat inhoudt dat toekomstige kattenouders een katje uit het asiel halen in plaats van een fokker. Veel katten in het asiel zoeken net zo goed een liefdevol thuis! Om te kunnen genieten van je furry friends vraagt Pebbles €3,50 om binnen te komen. Daarna kan je onbeperkt spelen en knuffelen met die harige viervoeters! Pebbles heeft het welzijn van de kitties op nummer 1 gezet, waardoor de katten zich in een aparte kamer kunnen terugtrekken van al die gekke kattenvrouwtjes (-en mannen natuurlijk).

De eerste gelukkige die geadopteerd is! Vind je het geen schatje?

De eerste cafébewoner! Is het geen schatje?

Als crazy cat lady zijnde ben ik ontzettend enthousiast over dit initiatief en zal ik hier waarschijnlijk wekelijks te vinden zijn! Ik heb er zelfs gesolliciteerd, dus wie weet mag ik hier wel werken… Fingers crossed! Tot die tijd moeten we vooral geduld hebben en de website van Pebbles in de gaten houden, want daar wordt ook de locatie van het café bekend gemaakt.

Advertenties

Een gedachte over “Hoera, er komt een kattencafé in Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s