Een dagje interieurshoppen in Den Bosch

2016-05-01 12.38.33 3

Afgelopen zaterdag ben ik samen met the boyfriend naar Den Bosch gegaan. Ik had nog een goedkoop treinkaartje over die alleen tot eind april gebruikt kon worden, dus we móesten wel met de trein gaan (om vervolgens een godsvermogen aan het andere kaartje kwijt te zijn, aangezien ik maar één goedkoop kaartje had). Enfin, we gingen dus naar Den Bosch. Het was mijn vriend zijn idee, want zelf zal ik er never nooit op zijn gekomen. Den Bosch leek me een nietszeggende stad in het zuiden, maar niets bleek minder waar! Met mooie straatjes, gezellige terrasjes en leuke winkels is Den Bosch een regelrechte place to be. In deze mini city guide deel ik de leukste interieurshops die je niet mag missen met jouw dagje naar Den Bosch!

OAK Snellestraat 45
Oh my, deze winkel is fantastisch. Of mini-warenhuis, zoals OAK bekend staat. Je vindt hier woonaccessoires van indie labels en mooie kleding van onder andere Nümph. Het is dat geld maar één keer uitgegeven kan worden, anders had ik heel OAK leeg gekocht. Dit is een winkel die je echt niet mag missen!
oakdenbosch.nl

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

Van Daan Minderbroederstraat 23
Van Daan is een conceptstore waar je allemaal leuke hebbedingen kan kopen. Van woonaccessoires tot keukenartikelen en van speelgoed tot aan gadgets; je vindt hier van alles en nog wat. Wedden dat je Van Daan niet kan verlaten zonder iets te kopen?
winkelvandaan.nl

Processed with VSCO with hb1 preset

Nescio Hinthamerstraat 80
Na het treinreizen en shoppen kregen we honger. Zomaar ergens eten zit er voor mij vaak niet in, omdat ik geen gluten en lactose mag. Toch waagden wij het er die dag op en stapten we Nescio binnen: een gezellig restaurantje met een modern doch vintage interieur. Volgens de vriendelijke serveerster was het geen probleem om hier allergievrij te eten. Yaay! We hebben hier dan ook heerlijk geluncht, met én zonder gluten. Aanradertje!
nescio-restaurant.nl

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Vintage Room Snellestraat 30
Wij vervolgden onze weg weer terug naar de leuke winkels en kwamen uit bij Vintage Room. In deze winkel, die overigens uit twee delen bestaat, vindt je kleurrijke woonaccessoires, kekke lampen en leuke DIY-sets. Als je van een interieur met een knipoog houdt, ben je hier bij het juiste adres.
vintageroom.nl

Processed with VSCO with hb1 preset

Daily Poetry Vughterstraat 72
Oei, weer een winkel die ik zó had leeg gekocht. Alles wat Daily Poetry verkoopt is mooi. Mooie woonaccessoires, mooie kleding, mooie boeken en mooie planten. Daily Poetry is ook echt een bezoekje waard! En driemaal hoera, want ze hebben ook een webshop.
daily-poetry.nl

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

KOEKWAUS Vughterstraat 107
Conceptstore KOEKWAUS is niet helemaal zo koekwaus als de naam misschien doet vermoeden. Integendeel: deze winkel verkoopt ontzettend leuke woonaccessoires, kleding en sieraden. Ook voor een vrolijk gebloemde cactus of een ander leuk plantje ben je hier aan het juiste adres. En jawel, ook KOEKWAUS heeft een webshop, jeej!
koekwausdenbosch.nl

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset

M’EAT Minderbroederstraat 22
Na het shoppen hadden we inmiddels aardig wat trek gekregen. Onderweg waren we al langs M’EAT gelopen en wilde vooral mijn vleesetende vriend hier graag eten. Ikzelf eet liever geen vlees (en natuurlijk ook nog eens gluten- en lactosevrij). Thank god kon ik hier ook goed terecht. De kok ging samen met mij een menu samenstellen die volledig allergievrij was én zonder vlees. Lekker dat het was! Naast heerlijk eten heeft M’EAT een ontzettend leuk interieur.
meat-denbosch.nl

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s