Oh zo origineel: 2015 recap.

2015-12-30 09.58.15 1

Net zoals voorgaande jaren én als bloggend Nederland heb ik een lekker egocentrisch jaaroverzicht geschreven. Zeer waarschijnlijk vinden alleen mijn opa en oma dit stuk boeiend om te lezen, maar soit. Ik doe het lekker toch. Benieuwd naar hoe mijn jaar was? Lees dan gauw verder.

Terwijl ik dit schrijf, zitten we alweer in de laatste week van december en dat betekent dat dit jaar alweer bijna ten einde is. My lord, wat is het toch weer snel gegaan. 2015 was voor mij eigenlijk best wel een goed jaar, maar zo voelt het niet. Geen idee waarom, want als ik door m’n agenda blader, al mijn foto’s bekijk en diep in mijn geheugen graaf, zie ik dat het best wel een tof jaar is geweest. Want:

– Ik ging ein-de-lijk op mezelf. Lekker alleen wonen, in een kast van huis die helemaal naar mijn smaak is ingericht, wat wil een mens nog meer? Nou…
– …een kat! Na een maand op mezelf wonen vond ik het wel tijd worden voor een poezenbeest in de vorm van een mank, zwart jong scharminkel genaamd Loesie. Zij is de beste koop van het jaar. Of nee, van m’n leven.
– Na een heel jaar struggelen ben ik eindelijk afgestudeerd. Is het normaal dat ik nog steeds niet helemaal kan geloven dat ik mijn diploma heb behaald?
– Ik werd modeblogger voor Nelson.nl.
– Ik kreeg tevens ook een vast contract bij Nelson, hoera hoera!
– Ik verruilde mijn lange manen voor een kort pittig kapsel.
– Ik ging dit jaar naar Pinkpop en dat was leuk.
– Samen met the boyfriend ben ik een weekendje naar Amsterdam gegaan in een superdeluxe hotel.
– Ik ben naar kattencafé Kopjes gegaan en dat was leuk.
– Ook ben ik naar Maastricht, Antwerpen en Groningen geweest.

Lekker kort, lekker pittig.

@ Kattenccafé Kopjes

Lieve Loes ❤

Pinkpop, je was leuk.

Een eigen huis, een plek onder de zon.

Ja, het was wel een leuk jaar, maar dit jaar stond vooral in het teken van stress, stress en nog eens stress. En teleurstellingen. In het begin van het jaar had ik al een eigen woning, maar die ging om bepaalde redenen niet door. Daarbij werd mijn scriptie tot twee keer toe afgekeurd, omdat ze op Inholland super streng zijn geworden. Dus ik heb het afgelopen jaar als een soort van scriptieschrijvende, schoenverkopende en verhuizende holbewoner met no social life geleefd. Daarom hoop ik dat ik in 2016:

– Meer tijd met vrienden kan doorbrengen. Ik wil niet meer op de zaterdagavond ploeterend achter mijn laptop doorbrengen. Geef mij aankomend jaar maar vrienden, feestjes en gezelligheid.
– Op vakantie. Nadat ik al ruim vier jaar lang niet meer op vakantie ben geweest, wil ik dit jaar echt graag op vakantie gaan. Of nee, MOET ik dit jaar op vakantie gaan. Ik weet niet eens meer hoe een strand er van dichtbij uitziet (Scheveningen daargelaten). Dus het is ook wel echt nodig.
– Naast die vakantie naar een warm oord wil ik ook graag nog naar Berlijn. Oja, en Londen, Barcelona, Boedapest, Venetië…
– Hoewel ik een vast contract heb gekregen, wil ik toch graag ander werk en/of iets voor erbij. Helaas kan ik daar maar een aantal uren per week werken, wat nooit genoeg zal zijn voor al die dure vakanties en citytrips die ik wil gaan doen. Dat wordt solliciteren!
– Na een heel jaar op m’n luie kont te hebben gezeten, wil ik in 2016 toch wat vaker de sportschool aan de binnenkant gaan bekijken.
– Dan kan ik gelijk ook wat gezonder gaan eten, want dat was er ook een beetje bij ingeschoten. Minder suiker, zout en E-nummers, meer groente, fruit en andere gezonde dingen. En zo min mogelijk vlees, want als ex-vegetariër kan ik makkelijk zonder. Dat vinden de dieren ook leuker.
– Oh, en ik ga ook eens een housewarming geven. Moet ook nog steeds gebeuren namelijk.

Jawül, ik heb best wel veel zin in het nieuwe jaar. In januari heb ik mijn diploma-uitreiking en ga ik naar het Zwanenmeer met balletvriendin M. In juni ga ik met vriendin A. eindelijk naar m’n favo band: Coldplay! (En nog eens 6000 uitroeptekens) Dus laat 2016 maar komen!

Oké, dat was ‘m dan, mijn recap. Echt tof dat je ‘m helemaal hebt gelezen. Daarom wens ik jou een heel gelukkig nieuwjaar! Dat 2016 een awesome jaar mag worden.

Tot in het nieuwe jaar!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s