Hotspot Maastricht: Alley Cat

2015-07-11 01.33.16 1

Maastricht, een mooie stad in het verre Zuiden. Waar iedereen met een zachte G praat en waar het landschap heuvelachtig is. Waar de Bourgondiër los kan gaan in één van de vele restaurants die Maastricht telt en waar de liefhebber van exclusieve mode zijn/haar geld kan spenderen in de mooiste modezaken. En sinds kort is Maastricht ook de perfecte stad voor iedereen die dol is op lekkere koffie of op een goede fiets. Of op allebei, want sinds 1 april zit aan de Hoenderstraat Alley Cat Bikes & Coffee. Een café die gespecialiseerd is in, je raad het al, fietsen en koffie. Ook voor een goed ontbijt, stevige lunch of de lekkere trek ben je bij Alley Cat aan het juiste adres.

image

Het interieur is lekker retro met industriële invloeden en natuurlijk kunnen een paar cactussen op de tafeltjes niet ontbreken. En de naam van dit café is geweldig. Althans, dat vind deze crazy cat lady dan 😉

Dat je bij Alley Cat de meest mooie racefietsen, single speeds en fixies kan kopen is niet te missen. In het voorste gedeelte van de winkel kan je kwijlend naar al het moois kijken. Voor degenen met een goedgevulde portemonnee wordt het waarschijnlijk ook kopen, want deze pareltjes kan je haast niet laten staan.

image

En hoe was de koffie? De koffie was goooood (aldus vriendlief want ik zat aan een warme choco. In de zomer. Ja.)

Alley Cat Bikes & Koffie
Hoenderstraat 15-17
Maastricht

Advertenties

3 gedachtes over “Hotspot Maastricht: Alley Cat

  1. Pingback: Oh zo origineel: 2015 recap. | It's Lizzy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s