Recap #YourDailyPhoto

IMG_20150517_143258 Iets meer dan een maand geleden zei ik dat ik mee wilde doen aan een Instagram challenge (je leest die post hier). Ik was nogal druk en wilde graag weer wat meer stilstaan bij de dag zelf. Daarom deed ik mee met de challenge ‘Your Daily Photo’, een tag die bedacht is door Liliane van Your Daily Intake. Liliane had voor iedere dag in de maand mei een onderwerp bedacht en daarover moest dan een foto geplaatst worden. Zo gezegd, zo gedaan!

ydp_mei

Inmiddels is mei voorbij (dat rijmt) en ik moet zeggen dat ik de challenge niet helemaal volbracht heb… Braaf plaatste ik iedere dag een foto, tot vorige week: ik kreeg een flinke griep en lag een aantal dagen in een soort coma. Daarna had ik geen zin (en geen fut) meer om leuke foto’s te maken. Balen! Maar heeft het gebracht tot wat ik van te voren wilde? Ging ik erdoor wat meer in het ‘nu’ leven? Ehm…. Nee. Dat is niet helemaal gelukt. Ik was nu juist bezig met “Oh, wat is het onderwerp voor morgen? Wat ga ik ervan maken? Hoe ga ik dat doen?”. Daarnaast ging er veel tijd in zitten. En nog iets: ik zat keihard over m’n datalimiet heen. Oeps! Maar wat ik wél heel leuk vond aan de challenge is dat ik wat meer bezig was met fotografie, ook al was het maar met de camera van mijn telefoon. Ik vond het leuk om mooie foto’s bij de onderwerpen te maken. Misschien dat ik m’n spiegelreflexcamera onder een laag stof vandaan ga halen. Daarnaast vond ik het als social media hater stiekem wel leuk om iedere dag iets op Instagram te zetten. Hoewel ik mij best kan voorstellen dat m’n volgers er een beetje gek van werden. Sorry lieve volgers. Ik zal het niet meer doen.

Hoewel er voor deze maand weer nieuwe onderwerpen zijn bedacht voor de challenge, doe ik niet meer mee. Ik vond het toch iets teveel gedoe. Maar ik vind het wel leuk om te kijken wat anderen nu met de challenge doen, dus volgen doe ik ‘m nog zeker! Ben je benieuwd naar de foto’s die ik heb geplaatst afgelopen maand? Hieronder staat een kleine recap van de leukste foto’s. Enjoy!

Dag 18: Plant. Mijn leuke mini cactussen!

Dag 18: Plant. Mijn leuke mini cactussen!

Dag 3: Makes me smile. Deze mooie tulpen die ik van m'n moeder had gekregen made me smile. Inmiddels zijn ze dood, trouwens.

Dag 3: Makes me smile. Deze mooie tulpen die ik van m’n moeder had gekregen made me smile. Inmiddels zijn ze dood. #makesmesad

Dag 13: Vogel. Volgens mij moest het een levende vogel zijn, maar dit is kip dus dat is ook goed, toch?

Dag 13: Vogel. Volgens mij moest het een levende vogel zijn, maar dit is kip dus dat is ook goed, toch?

Dag 12: Bloesem.

Dag 12: Bloesem.

Dag 10: Moederdag. Ik had die dag anderhalf jaar met m'n vriend en dat moest natuurlijk gevierd worden met zelfgemaakte sushi.

Dag 10: Moederdag. Ik had die dag anderhalf jaar met m’n vriend en dat moest natuurlijk gevierd worden met zelfgemaakte sushi. Oja, ik had ook aan Moederdag gedaan hoor!

Dag 25: Sport. Ik vond mezelf heel grappig die dag. Oetie de yoga cat.

Dag 25: Sport. Geen sportschool selfie, maar een foto van Oetie die m’n yoga-mat overneemt.

Dag 21: Schaduw.

Dag 21: Schaduw.

Alle andere foto’s kan je vinden op mijn account @lindseyvleeuwen!

Advertenties

9 gedachtes over “Recap #YourDailyPhoto

 1. Ah ja, die datalimiet :’) omdat die wifi in de trein niet werkt was mijn data de afgelopen twee maanden ook op, whoops.
  Ik heb genoten van je foto’s in mei, leuk dat je meedeed! Aan het eind van de maand maak ik ook altijd een recap met geplaatste foto’s en ik wilde bijna al je foto’s erin zetten haha. Helaas zijn ze niet vierkant dus ik heb het bij een paar gehouden :p
  Nog een tip, mocht je ooit weer een challenge willen doen: even aan het begin van de maand de dagen doorlopen en alvast wat losse ideetjes bedenken van momenten of dingen die je erbij kan fotograferen. Scheelt een hoop tijd 😀
  Moest trouwens toen hard lachen bij je kipfoto!
  Oh en je volgers lastig vallen met een foto iedere dag, dat zal wel meevallen hoor, anders volgen ze je niet haha 😉
  Fijne dag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s