Vrouwen poepen ook – en nog meer onthutsende feiten over de vrouw

Mannen kunnen nogal een verkeerd beeld hebben over het andere geslacht, wat mede mogelijk gemaakt is door de media én door vrouwen zelf. Vooral in het begin van de relatie houden vrouwen alles verborgen waar we ons eigenlijk voor ‘moeten’ schamen. Want we willen o-zo-graag van die aantrekkelijke mysterieuze wezens zijn, met als gevolg dat mannen na verloop van tijd soms nog wel eens kunnen schrikken van vrij normale dingen. Om deze misverstanden uit de lucht te halen heb ik voor deze mannen (en vrouwen) een leuk lijstje opgesteld over de vrouwpersoon. Want laten we voor eens en altijd duidelijk zijn: de vrouw is ook maar een mens.

1. Vrouwen poepen ook. Ja, zelfs Megan Fox en Kim Kardashian. En ik denk dat Kim van die mega-drollen kan produceren, gezien haar mega-achterwerk. Ook produceren vrouwen scheten en boeren. En dat alles kan vet hard stinken. Niet echt charming en dat zal het helaas ook nooit worden.aRQX2D7_700b_v1

Komen we gelijk uit op punt 2, namelijk:

2. Vrouwen lachen ook om scheten. Oké, misschien niet iedere vrouw, maar geloof me: Soms vindt ze het wel grappig als ze een keiharde of enorm stinkende ruft heeft geproduceerd. En vindt ze het nog leuker als het haar lukt iemand anders de schuld ervan te geven. En een goed getimende fart van iemand anders kan ook hilarisch zijn. Maar denk nu niet dat het geoorloofd is voor mannen om continue te gaan zitten ruften in het bijzijn van het vrouwelijke geslacht. Want dan kun je het wel vergeten met de sexytime.

post-1416226

Deze mevrouw vond het blijkbaar niet zo grappig…

 

3. Sowieso kunnen vrouwen poep-en-pies grappen waarderen. Tot op zekere hoogte, heren. Dus ga daar niet te ver in, want 2 Girls 1 Cup-grappen gaan best wel te ver (hoewel sommige dames dat ook nog wel kunnen handelen).

4. Vrouwen hebben op dezelfde plekken haargroei als mannen. Nou ligt het er natuurlijk aan of de dame in kwestie een natural blonde is of donkere schone. Want over het algemeen geldt het volgende: hoe donkerder de natuurlijke haarkleur,  hoe meer last iemand heeft van donkere haartjes onder de oksels, benen, bikinilijn en vi-jay-jay. Het hoeft niet zo te zijn dat brunettes méér haargroei hebben dan blondines en soms hebben blondines pech en hebben ze last van donkere haartjes (of lucky brunettes met lichte haartjes op het lichaam). Daarnaast kunnen vrouwen, net zoals mannen, last hebben van:
– een snor;
– kinharen;
– monobrauw;
– tepel/borsthaar;
– armhaar;
– rughaar;
– buikhaar;
– lange/dikke bovenbeenharen.
En last, but not least: Konthaar. Jawel lieve heren. Haar tussen de billen.
Natuurlijk heeft niet iedere vrouw last van al het bovenstaande haargroei. Waarschijnlijk doet ze d’r best om zoveel mogelijk ongewenst haargroei te verwijderen. Of niet. Want dat moeten vrouwen lekker helemaal zelf weten.

0d35e6f1e8c905c34075c866fdf362ee

5. Vrouwen zijn niet schattig. Vrouwen houden toch zo van babydiertjes, roze en cupcakes? Vrouwen zijn toch van die gevoelige wezens? Als vrouwen aan de top zijn komt er toch wereldvrede? EEEHH, wrong. Think again. We zijn venijnige bitches. We lijken heel lief en leuk, maar diep van binnen hebben we duivelse gedachten. We doen aardig in het gezicht, maar kunnen enorm roddelen. Op slinkse wijzen proberen vrouwen haar concurrentes zwart te maken. Ook mannen kunnen slachtoffer zijn van vrouwelijk terreur. Maar denk niet dat vrouwen de meest duivelse wezens op aarde zijn: als we iemand aardig vinden zijn we wel lief en leuk. En hééél soms schattig.

6. Vrouwen kunnen wel de financiën doen/een pot Nutella open krijgen/de pc repareren. Maar soms is het zo lekker om het gewoon over te laten aan een man. Want waar heb je anders nog een man voor nodig? En mannen voelen zich gelijk weer een stoere superheld, die zojuist een vrouw in gevaar heeft kunnen redden. Dus da’s een win-win situatie.

over-68000-single-women-starve-to-death-every-year

7. Vrouwen drinken ook bier. Oké, ik betrek mezelf er nu wat meer bij. In de tijd dat ik nog lekker aan de gluten was (en dus altijd ziek was), dronk ik wel eens een biertje met mijn matties. Tot grote verbazing van menig man en vrouw. “Wil je geen wijntje?” werd er vaak gevraagd, waarop ik antwoordde: “Nee, ik lust geen wijn.” En dan kon ik standaard twee reacties verwachten. Eén van de vrouwmens en één van het mannelijk geslacht. Vrouwen schreeuwden vaak in volle verbazing “LUST JIJ GEEN WIJN?!” uit, terwijl mannen gelijk grappig dachten te zijn en altijd een opmerking maakten in de trant van “Oh, dan zal je kut wel lekker stinken”. Jawel lieve mensen, er bestaan vrouwen die niet van wijn houden en dus aan het bier zitten. En nee, je kut gaat er niet van stinken. Dus blijf gewoon lekker bier atten als je daarvan houdt.

8. Vrouwen houden stiekem ook van mannenvoedsel. Hoewel het lijkt alsof iedere troela tegenwoordig helemaal into haar met superfoods-geblende-groene smoothie-cleaneating-fitgirl-overkapte eetstoornis-lifestyle is, duwen vrouwen toch ook wel graag pizza’s, burgers, kapsalons en kilo’s chickenwings naar binnen. Topmodel Cara Delevigne pleit voor meer bacon in het leven en actrice Jennifer Lawrence eet het liefst junkfood. Dus mannen, let goed op je familyzak KFC als er een vrouw in de buurt is, want voor je het weet is-ie leeg.

Zeer herkenbaar

Zeer herkenbaar

9. Vrouwen kunnen ook seks hebben zonder liefde. De media heeft iedereen doen laten geloven dat mannen zoveel mogelijk one night stands kunnen hebben als ze zelf willen, want zij kunnen liefde en seks héél goed van elkaar scheiden en worden toch niet verliefd op de dame in kwestie. Vrouwen daarentegen kunnen geen seks hebben zonder liefde. En hebben ze wel seks zonder liefde, dan worden ze negen van de tien keer toch wel verliefd. Dus het was niet zo’n goed idee voor ladies om aan one night stands te doen, laat staan om een fuckbuddy te hebben. Wie deze bullshit ooit bedacht heeft wilde waarschijnlijk het seksleven van de vrouw in het gareel houden, want het is NIET WAAR. Vrouwen kunnen prima ieder weekend een ander schatje hebben, zonder ook maar enige vorm van liefde te voelen. Ook het hebben van een friend with a benefit kan gewoon. Natuurlijk gaat het soms wel eens fout en wordt ze verliefd op haar bedpartner, maar ik durf te wedden dat mannen ook wel eens per ongeluk vlinders gaan voelen.

98dfb589dcfc39ebb8fd2f4065a1b2cb

10. Vrouwen hebben ook mannenhobby’s. Nee hoor, vrouwen doen niet alleen maar aan taarten bakken, make-up tutorials bekijken en breien. Er zijn genoeg vrouwen die het heerlijk vinden om zombies neer te knallen op de PlayStation, de snelweg als de Nurburgring te gebruiken, iedereen knock out te meppen met kickboksen en op een metalconcert te staan moshen. Van voetbal zijn een hoop vrouwen ook niet vies en surprise surprise: de meeste vrouwen weten heus wel wat buitenspel is. Zelfs ik weet dat en ik houd niet van voetbal. Dus.

Zo, dat is er uit. Ik hoop dat ik niets nieuws onder de zon heb gebracht en zo ja, dan hoop ik dat je deze info nooit meer vergeet.

Dikke doei en tot de volgende keer maar weer!

 

Advertenties

2 gedachtes over “Vrouwen poepen ook – en nog meer onthutsende feiten over de vrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s