Gevonden in Rotterdam: Lost & Found pop-up store

Rotterdam is sinds juni weer een leuke winkel rijker: Op de Coolsingel bevindt zich de pop-up store Lost & Found en verkoopt eerlijke, lokale producten van Rotterdamse ondernemers. Klinkt een beetje geitenwollensokken-achtig, maar dat is het niet!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Zo kan je shoppen voor een volledige nieuwe outfit van o.a. MOKO Dutch Design, met bijpassende oorbellen van Jazu Jewellery. Hangt je kledingkast al té vol? Ook voor woninginrichting ben je hier bij het juiste adres. Styleswamp verkoopt de leukste decoratie voor in huis. Ik heb een plaid, een prachtige schelp en een opgezette vis gekocht voor een klein prijsje. Nice!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Naast shoppen kan je hier heerlijk lunchen in Het Aanschuiflokaal. In dit café bepaal je zelf de prijs van je maaltje; vaste prijzen zijn er niet. En wat ook niet geheel onbelangrijk is: Er hangt een gezellige huiskamersfeer, waar je je  prima een middagje kunt vermaken.

Voorlopig zit het pand nog lang niet vol. Lost & Found zoekt nog steeds Rotterdamse ondernemers die met hun (eerlijke) producten mee willen doen aan dit initiatief. Kijk voor meer informatie op de site.

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s