De schatten van ISH Jewels

Lang geleden, toen ik nog een lief klein meisje was, noemde mijn moeder mij een ekster. “Je bent net een ekster. Eksters houden ook van alles wat glimt en schittert.” Toen vatte ik dat nog op als een compliment. Inmiddels heb ik een enorme hekel aan eksters, want ik vind ze eng en ze maken herrie. Vooral om 7 uur ’s ochtends, hét moment dat je HELEMAAL NIET door iets gewekt wilt worden. En al helemaal niet door een paar schreeuwende eksters.

Maar goed, mijn mamma had gelijk. Ik was verzot op diamanten, gouden sieraden én op edelstenen. Van die laatste had ik een vrij grote verzameling. Aquamarijn, amethist, rozenkwarts, rhodoniet… Hoe meer een steen schitterde, hoe mooier ik hem vond. Naarmate de pubertijd vorderde, was mijn verzamelwoede afgezwakt. Grote oorringen van nepgoud voerden de boventoon en ik vond glimmende steentjes niet zo interessant meer.

Inmiddels ben ik weer een stukje ouder (bye bye lelijke grote oorringen) en is die ekster weer back in business. Dat komt omdat ik een tijdje terug op de Swan Market een ontzettend leuk sieradenmerk heb ontdekt: Ish Jewels. Prachtige edelstenen in de vorm van een ketting, een armband, oorbellen of een ring. I love it! Alle sieraden zijn handgemaakt en uniek.

IMG_20140328_155142 - kopie

De sieraden zijn alleen via internet te koop, of op de Swan Market. Mijn vriend heeft al twee keer via internet wat besteld (perfect boyfriend hahaha) en hij was zeer te spreken over de levering. Als je voor 17:00 uur wat besteld, heb je het de volgende dag al in huis.

IMG_20140328_154817 - kopie

IMG_20140328_155041 - kopie

 So prettyyyyy!

Op de Swan Market heb ik de onderstaande oorbellen gekocht. Alleen die verpakking al is om te kwijlen. De eigenaresse bleek super aardig te zijn en kon zich nog herinneren dat m’n vriend al een paar keer wat had besteld. Tof!

IMG_20140328_154428 - kopie

IMG_20140328_154624 - kopie

De sieraden zijn niet duur; de oorbellen waren maar €20.-  Ben je ook hebberig geworden van al die blingbling? Ga dan naar www.ish-jewels.com. Nadat ik jaren voor lul heb gelopen met lelijke sieraden, weet ik weer wat ik mooi vind. Namelijk alles van Ish Jewels.

IMG_20140328_155926 - kopie

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s