Florence and the Machine live in Heineken Musical Hall

 

Zaterdagavond 24 november was het eindelijk zo ver: Zuslief en ik gingen naar Florence and the Machine! Deze Britse band, bekend van de hits ‘Shake it Out’ en ‘You’ve Got the Love’, trad op in een uitverkochte HMH. Als echte fangirls hadden we een shirt aan van de band en daar aangekomen  hadden we allebei nog een tas van Florence and the Machine gekocht.

 

Nadat we bijna twee uur (!) hebben gewacht, kwamen ze dan eindelijk op het podium. Het decor was in art deco stijl en had af en toe visuals van glas-in-lood, waardoor het net leek alsof we in en een kerk zaten. Na een beetje afstandelijk begin, begon Florence Welch het publiek toe te spreken en maakte grapjes, zoals dat ze deze keer geen magic mushrooms had gebruikt, omdat je toch geen verschil merkt tussen de normale Florence en de Florence die de mushrooms gebruikt heeft.

 

Muzikaal was het heel goed, alleen de zang was af en toe wat minder. Soms zat Florence net tegen vals aan. Maar toen ze heen en weer rende over het podium en stond te springen, zong ze gewoon goed door. Dat wil ik ook kunnen!

Ik vond het een leuk optreden, alleen een beetje jammer dat we zo lang op ze moesten wachten. Helaas houden ze een pauze van een jaar, dus het zal de komende tijd stil worden rondom de band. Ik ben blij dat ik erbij ben geweest!

Advertenties

Een gedachte over “Florence and the Machine live in Heineken Musical Hall

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s